За Нас

При нас ще получите:

  • професионално изготвени проекти за рекламата на Вашата дейност.
  • ще ви посрещнем и обслужим бързо и качествено.
  • ще се постараем да Ви предложим уникален дизайн, който да подхожда на Вашата дейност.

Ние сме екип от специалисти, с амбиция да даваме най-доброто за Вашата реклама.
Екипът ни ще направи за Вас и бизнеса Ви всякакви рекламни материали, сувенири, фирмена акциденция… Пълно рекламно обслужване!
Изработваме за всякакви празнични поводи уникални - покани, поздравителни картички, подаръци.
Нашият креативен екип винаги има иновативни решения за всяка ситуация, готов е да предложи цялостна дизайнерска концепция за бизнеса Ви, за да сте безупречни, актуални и оригинални. Ние залагаме на функционалността, провокацията и красота в нашата работа.
Печатната реклама е едно от средствата за Вашето послание. Ние Ви предлагаме богата гама от решения, водени от разбирането си, че "печатната реклама трябва да е разпознаваема на сто места и да е очевидно какво рекламира дори без да показва името на марката" (Пол Арден).
Първото впечатление, което оставяте, доброто представяне и малките жестове към настоящи клиенти и бизнес партньори, са малките неща, които говорят много за Вас и Вашата компания. Всеки би оценил дребните фирмени подаръци, а защо не и луксозните ВИП комплекти за специалните случаи!
Екипът ни може да се погрижи Вашите сувенири да Ви представят в най-добра светлина пред колеги, партньори и клиенти. При нас можете да намерите всички видове и класове рекламни сувенири. Можем да предложим от обикновена рекламна химикалка до луксозни VIP подаръци и устройства. Всяко едно от тях можем да брандираме с Вашето лого, послание или изображение... По време на новогодишните кампании, както и в други специални моменти, реагираме бързо и предаваме нещата с необходимото качество и винаги в срок.
Към довършителни процеси по печатната продукция спадат широка гама от операции, които са разгледани в темата: сгъване, подвързване, лакиране, ламиниране, топъл релефен печат, щанцоване и други.